Sachrdort

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
17 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
3 g
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech s vyšším okrajem vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 180 °C.
  • 2
    Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nastrouháme nahrubo.
  • 3
    V míse utřeme změklé máslo s cukrem, vmícháme vejce, vanilkové cukry, kakao, citronovou kůru, jablka a mouku smíchanou s kypřicím práškem.
  • 4
    Těsto rovnoměrně rozprostřeme na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova. Zda je upečené zjistíme vpíchnutím naostřené špejle. Pokud se těsto nelepí, je upečené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.