Sachrový dortový korpus

55 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1579 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
87 g
Sacharidy
167 g
Vláknina
12 g
Cukr
100 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo ušleháme do pěny a přidáme polovinu cukru a kakaový prášek. Za stálého šlehání přidáváme postupně žloutky.
  • 2
    V čisté nádobě ušleháme pevný sníh z bílků a postupně do něj zašleháme zbylý cukr. Máslový krém smícháme se sněhem a přisypeme mouku.
  • 3
    Těsto naplníme do dortové formy a pečeme v mírné troubě. Když dort vyběhne, dopékáme v teplejší troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.