Sachrovy řezy

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá vejce a cukr šleháme metlou nad párou do zhoustnutí. Odstavíme a šleháme až do úplného vychladnutí. Potom přimícháme kakao, mouku a mandle.
  • 2
    Připravené těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 3
    Po vychladnutí moučník podélně rozkrojíme, potřeme marmeládou a spojíme. Řezy podáváme ozdobené ušlehanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.