Salát ceviche s melounem

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
423 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
24 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
15 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu nakrájíme na tenké proužky nebo kostičky – podle chuti.
  • 2
    Meloun nakrájíme na kostky asi 2 cm velké.
  • 3
    Rajčátka přepůlíme.
  • 4
    Avokádo oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 5
    Nyní si připravíme marinádu – vymačkáme šťávu ze všech citrusů, přidáme do ní nasekanou chilli papričku, cibuli na jemno, polovinu nasekaného koriandru, zázvor, kokosové máslo – rozpuštěné. Do této marinádu naložíme aspoň na hodinu rybu.
  • 6
    Do mísy dáme zbylý koriandr, rajčata, meloun, rajčata, avokádo, rukolu, prosciutto a lehce promícháme. Přidáme rybu i s marinádou a znovu promícháme.
  • 7
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 15. 4. 2017
Salát ceviche s melounem
Výborný salát na letní dny 😋