Salát čočkový s uzeným masem
35 min.
Ingredience
- 200gramůČočka jedlá
- 2kusyCibule
- 200gramůUzené maso vařené
- 2lžíceKečup
- 2lžíceOlej olivový
- 700mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
33 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
16 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Přebranou a propláchnutou čočku vaříme v tlakovém hrnci bez namáčení. Po dvaceti minutách varu čočku zkusíme, pokud je měkká, přecedíme ji a necháme okapat. Poté ji vsypeme do mísy, přidáme drobně pokrájenou, spařenou a okapanou cibuli, drobně nakrájené maso, kečup a olej. Salát dobře promícháme a necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.