Salát papájový

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
13 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ušleháme rybí omáčku, olej, citronovou šťávu, chilli papričky a cukr. Dáme stranou, občas zamícháme, aby se cukr rozpustil.
  • 2
    Nastrouháme bílé zelí a dáme na servírovací mísu. Papáju oloupeme a překrojíme na poloviny. Vydlabeme jádra, dužinu nakrájíme na tenké plátky. Narovnáme na směs salátu a zelí.
  • 3
    Do misky s vroucí vodou namočíme na minutu rajčata, poté je oloupeme, odstraníme semínka a nasekáme dužinu. Dáme na salát.
  • 4
    Posypeme nakrájenými jarními cibulkami, arašídy. Zálivku ušleháme a přelijeme jí salát.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.