Salát s uzenou makrelou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme vejce na tvrdo, necháme vychladnout. Mezitím si rozložíme salát a pořádně opláchneme, poté ho rozdělíme na čtyři talíře. Na něj umístíme rozebranou uzenou makrelu a na úzké plátky pokrájené jablko.
  • 2
    Oloupeme vychladlá vajíčka, krájíme na čtvrtiny a přidáme do talíře. Na závěr ve vhodné nádobě bokem smícháme smetanu s citronovou šťávou a směsí vše zalijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.