Salát s uzenou makrelou
20 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůSalát ledový
- 350gramůMakrela uzená
- 1kusJablka
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 200mililitrůZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme vejce na tvrdo, necháme vychladnout. Mezitím si rozložíme salát a pořádně opláchneme, poté ho rozdělíme na čtyři talíře. Na něj umístíme rozebranou uzenou makrelu a na úzké plátky pokrájené jablko.
- 2Oloupeme vychladlá vajíčka, krájíme na čtvrtiny a přidáme do talíře. Na závěr ve vhodné nádobě bokem smícháme smetanu s citronovou šťávou a směsí vše zalijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.