Salát s vepřovým masem a mátou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpálíme olej na wok pánvi a vsypeme cibuli nasekanou nadrobno, nakrájený zázvor a chilli papričku. Za stálého míchání 3 minuty restujeme.
  • 2
    Přidáme vepřové maso nakrájené na slabé nudličky a opečeme asi 5 minut dohněda.
  • 3
    Vmícháme nasekanou mátu, cukr, sójovou omáčku, citronovou šťávu a rybí omáčku. Necháme dusit 5 minut, dokud maso není dokonale měkké.
  • 4
    Na servírovací mísu rozložíme listy ledového salátu, dlouhé plátky okurky, na to navršíme masovou směs a posypeme snítkami řeřichy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.