Salát z čekanky a červené řepy
15 min.
Ingredience
- 500gramůČekanka
- 100gramůOřechy burské pražené
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 400gramůČervená řepa sterilovaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Sterilovanou řepu scedíme, necháme okapat a nakrájíme na tenké pásky. Zatím necháme stranou.
- 2Odstraníme z čekanky nezdravé listy. Zdravé listy opláchneme důkladně pod studenou tekoucí vodou. Čekanku osušíme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme do vhodné nádoby. Přilijeme olej a spolu promícháme. Přidáme připravenou červenou řepu, hrubě nasekané ořechy a ještě jednou promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.