Salát z čekanky a červené řepy

15 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
9 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sterilovanou řepu scedíme, necháme okapat a nakrájíme na tenké pásky. Zatím necháme stranou.
  • 2
    Odstraníme z čekanky nezdravé listy. Zdravé listy opláchneme důkladně pod studenou tekoucí vodou. Čekanku osušíme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme do vhodné nádoby. Přilijeme olej a spolu promícháme. Přidáme připravenou červenou řepu, hrubě nasekané ořechy a ještě jednou promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.