Salát z červené řepy s pečenými jablky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
31 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vodou uvaříme přibližně 40 minut omytou řepu, uvařenou scedíme, vychladlou nakrájíme na kostky, které dáme do mísy. Na pánev vylijeme olej, rozpálíme, přidáme nasekanou chilli papričku, na silné kostky nakrájená jablka a zprudka opečeme. Zprudka proto, aby jablka nenasákla hodně oleje.
  • 2
    Upečená jablka přelijeme přes cedník a vysypeme je do mísy s řepou, pokapeme citronovou šťávou, přidáme na kostky nakrájenou mozzarellu a jemně promícháme. Na talíř položíme list salátu ledového a doprostřed naporcujeme salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Salát z červené řepy s pečenými jablky
Skvěllé 😉