Salát z fazolí s uzeným pstruhem
55 min.
Ingredience
- 200gramůFazole bílé
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
- 200gramůPolníček
- 0,5kusKlobása Chorizo
- 200gramůPstruh uzený
- 200gramůZakysaná smetana
- 2lžíceKopr
- 4lžíceOlej olivový
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžíceOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
34 g
Vápník
113 mg
Železo
5 mg
Postup přípravy
- 1Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem.
- 2Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí.
- 3Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi.
- 4Pstruha natrháme na kousky.
- 5Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem.
- 6Všechno smícháme a rozdělíme na porce.
- 7Podáváme posypané libovolnou bylinkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.