Salát z fazolí s uzeným pstruhem

55 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůFazole bílé
    • 2stroužkyČesnek
    • 0,5lžičkaSůl
    • 200gramůPolníček
    • 0,5kusKlobása Chorizo
    • 200gramůPstruh uzený
    • 200gramůZakysaná smetana
    • 2lžíceKopr
    • 4lžíceOlej olivový
    • 0,25lžičkaPepř černý mletý
    • 0,5lžíceOcet vinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
7 g
Sacharidy
34 g
Vápník
113 mg
Železo
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem.
  • 2
    Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí.
  • 3
    Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi.
  • 4
    Pstruha natrháme na kousky.
  • 5
    Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem.
  • 6
    Všechno smícháme a rozdělíme na porce.
  • 7
    Podáváme posypané libovolnou bylinkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.