Salát z granátových jablek s ginem
10 min.
Ingredience
- 2,5lžíceCukr krupice
- 300gramůPomeranče
- 5lžicGin
- 400gramůJablko granátové
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Pomeranče oloupeme, rozdělíme na dílky a překrojíme. Z granátových jablek lžičkou vydlabeme do misky zrníčka.
- 2Do servírovacích misek rozložíme pomeranče, zasypeme cukrem a zakapeme ginem. Misky pod fólií necháme v chladničce alespoň 20 minut marinovat. Poté přidáme zrníčka z granátového jablka a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.