Salát z hlávkového a kysaného zelí
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 125gramůZelí kysané
- 1lžičkaKmín drcený
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1lžíceOlej rostlinný
- 125gramůZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Hlávkové zelí omyjeme a nakrájíme na jemné nudličky. Kysané zelí překrájíme, oloupanou cibuli jemně nasekáme.
- 2Jogurt rozšleháme, přidáme kmín a olej a zálivku vlijeme do mísy k oběma druhům zelí. Vše dobře promícháme.
- 3Salát necháme 1 hodinu v chladu rozležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.