Salát z hlávky zelí
30 min.
Ingredience
- 2kusyCitrony
- 200gramůKompot ananasový
- 100gramůKukuřice cukrová
- 100gramůKompot jeřabinový
- 100gramůOřechy vlašské
- 2lžičkyCukr krupice
- 1kusZelí hlávkové bílé
- 2kusyJablka
- 2lžíceOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
19 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Nakrájíme zelí a polovinu dáme na 3 minuty do vařící osolené vody.
- 2Poté přecedíme a dáme do mísy na druhou polovinu syrového zelí.
- 3Přidáme citronovou šťávu, zamícháme a na 15 minut zakryjeme utěrkou.
- 4Přidáme další nakrájené suroviny.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.