Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem
15 min.

Ingredience
- 250gramůTuňák v oleji
- 200gramůCeler sterilovaný
- 1lžíceHořčice gurmánská
- 0,5kusGrapefruity
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V míse promícháme přecezený a okapaný celer (část nálevu dáme stranou) s grapefruitem, který jsme zbavili kůry, vyloupali a rozdělili na kousky. Nálev rozmícháme s hořčicí a nalijeme na celer s grapefruitem. Z tuňáka slijeme olej a na talíři rozdělíme na menší kousky a klademe na salát do mísy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.