Salát z kysaného zelí

20 min.
Česká republika

Ingredience

    • 150gramůCibule
    • 1300gramůZelí kysané
    • 75gramůCukr krupice
    • 75mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé kysané zelí překrájíme, promícháme s cukrem, olejem a drobně nakrájenou cibulí. Salát necháme proležet v chladu.
  • 2
    Zelný salát podáváme na talířku nebo na skleněné misce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 28. 10. 2015
Salát z kysaného zelí
Moc dobrý salátek plný vitamínů. Obzvlášť, když použijeme domácí kysané zelí. Cukru jsem dala podle potřeby, každé zelí je jinak kyselé. Podávala jsem k zapečeným bramborám s uzeným masem.