Salát z letní zeleniny s citronovou šťávou a koriandrem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařený přepůlený chřest a hráškové lusky, zbavené tuhých částí, namočíme do ledové vody, aby zelenina neztratila barvu. Poté smícháme s hráškem, který jsme povařili asi 5 minut a také zchladili ledovou vodou. Přidáme rozpůlená cherry rajčátka, vmícháme dresing, připravený smícháním citronové šťávy s nasekanou koriandrovou natí, olivovým olejem a octem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.