Salát z letní zeleniny s citronovou šťávou a koriandrem
20 min.
Ingredience
- 250gramůHrachové lusky
- 2litryVoda pitná
- 2baleníChřest bílý
- 250gramůHrášek
- 250gramůRajčata Cherry
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 3lžíceKoriandr čerstvý
- 125mililitrůOlej olivový
- 20mililitrůOcet vinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
21 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Spařený přepůlený chřest a hráškové lusky, zbavené tuhých částí, namočíme do ledové vody, aby zelenina neztratila barvu. Poté smícháme s hráškem, který jsme povařili asi 5 minut a také zchladili ledovou vodou. Přidáme rozpůlená cherry rajčátka, vmícháme dresing, připravený smícháním citronové šťávy s nasekanou koriandrovou natí, olivovým olejem a octem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.