Salát z mladého zelí a ovoce
10 min.
Ingredience
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 300gramůPomeranče
- 150gramůJablka
- 2lžíceCitronová šťáva
- 60gramůRajčata
- 60gramůOkurka salátová
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
73 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a vše vložíme do mísy. Směs hned zakapeme citronovou šťávou a promícháme. Salát před podáváním poklademe osminkami rajčat a plátky okurek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.