Salát z nakládané červené řepy s rybízem
15 min.
Ingredience
- 750mililitrůČervená řepa sterilovaná
- 300mililitrůKompot rybízový
- 1lžíceKřen
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
7 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, rybízový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Řepu se zbylým nálevem i rybíz a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen a promícháme. Pokud je v salátu málo šťávy, přilijeme nálev z řepy i rybízu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.