Salát z naložené červené řepy s kysanou msetanou
15 min.
Ingredience
- 750mililitrůČervená řepa sterilovaná
- 350mililitrůKompot rybízový
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceKřen
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
7 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, rybízový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Řepu se zbylým nálevem i rybíz a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen, kysanou smetanu a promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.