Salát z naložené červené řepy s kysanou msetanou

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 750mililitrůČervená řepa sterilovaná
    • 350mililitrůKompot rybízový
    • 200mililitrůZakysaná smetana
    • 1lžíceKřen
    • 2kusyJablka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
7 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z červené řepy slijeme polovinu nálevu, rybízový kompot scedíme (nálev použijeme jako nápoj) a nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a hrubě nastrouháme. Řepu se zbylým nálevem i rybíz a jablka dáme do mísy, přimícháme jemně nastrouhaný křen, kysanou smetanu a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.