Salát z Nivy s jogurtem a vejci
22 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Niva (Rokfór)
- 400gramůJogurt bílý
- 4kusyVejce slepičí
- 1kusCibule
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
425 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nastrouháme. V míse je smícháme s nastrouhaným sýrem. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, jogurt a vše zlehka promícháme. Salát můžeme podávat s čerstvým tmavým nebo bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.