Salát z ovesných vloček a ovoce

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
475 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky zalijeme pomerančovým džusem zředěným vodou a necháme nasáknout. Mezitím důkladně omyjeme pomeranč a nastrouháme z něj kůru. Zbytek kůry oloupeme a dílky pomeranče nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Banán nakrájíme na kostičky a všechno ovoce, kůru i vločky a med smícháme v míse. Rozdělíme do pohárů, zalijeme hustou smetanou, posypeme nasekanými ořechy a dáme vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.