Salát z ovesných vloček s borůvkami

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky necháme přes noc namočené ve vodě s citronovou šťávou.
  • 2
    Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Okapané borůvky prolisujeme.
  • 3
    Namočené vločky v případě potřeby scedíme a v míse smícháme s prolisovanými borůvkami a zakysanou smetanou, podle chuti přidáme med.
  • 4
    Vločkový salát rozdělíme do misek, posypeme jemně nasekanými vlašskými ořechy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.