Salát z ovesných vloček s jablky

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky necháme přes noc namočené ve vodě s citronovou šťávou.
  • 2
    Jablka oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme.
  • 3
    Namočené vločky v případě potřeby scedíme, v míse je smícháme s nastrouhanými jablky a zakysanou smetanou, podle chuti přidáme med.
  • 4
    Vločkový salát rozdělíme do misek, posypeme jemně nasekanými vlašskými ořechy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.