Salát z ovesných vloček s jablky
10 min.
Ingredience
- 120gramůVločky ovesné
- 1litrVoda pitná
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceMed včelí
- 1kusJablka
- 20gramůOřechy vlašské
- 2decilitryZakysaná smetana
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Ovesné vločky necháme přes noc namočené ve vodě s citronovou šťávou.
- 2Jablka oloupeme, omyjeme a najemno nastrouháme.
- 3Namočené vločky v případě potřeby scedíme, v míse je smícháme s nastrouhanými jablky a zakysanou smetanou, podle chuti přidáme med.
- 4Vločkový salát rozdělíme do misek, posypeme jemně nasekanými vlašskými ořechy a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.