Salát z ovesných vloček se švestkami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ovesné vločky necháme přes noc namočené ve vodě s citronovou šťávou.
  • 2
    Sušené švestky namočíme na 30 minut do vody, pak je necháme okapat, zbavíme pecek a rozkrájíme na menší kousky.
  • 3
    Namočené vločky v případě potřeby scedíme, v míse je smícháme s kousky švestek a zakysanou smetanou, podle chuti přidáme med.
  • 4
    Vločkový salát rozdělíme do misek, posypeme jemně nasekanými vlašskými ořechy a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.