Salát z rybího filé a zeleniny
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůFilé rybí
- 2kusyRajčata
- 1kusOkurky nakládané
- 100gramůOmáčka tatarská
- 1kusJablka
- 600mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Filé udusíme ve vodě, necháme vychladnout a rozebereme na malé kousky. Oloupanou cibuli, oloupané jablko bez jádřinců a okurku nakrájíme na kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a nadrobno nakrájíme.
- 2Vše přelijeme tatarskou omáčkou a necháme krátce proležet v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.