Salát z tuňáka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý salát rozebereme na listy, několik si jich ponecháme na podávání, ostatní natrháme.
  • 2
    Z tuňáka slijeme šťávu s olejem a maso rozdrobíme na kousky.
  • 3
    Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dáme do mísy, přidáme natrhaný salát, maso z tuňáka a vše zakapeme olivovým olejem. Dobře promícháme.
  • 4
    Salát podáváme na připravených listech hlávkového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.