Salát z vařené mrkve s hráškem a jablkem
25 min.
Ingredience
- 300gramůMrkev kořen
- 1kusJablka
- 60gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 80gramůMajonéza
- 0,5lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
32 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Mrkev uvaříme doměkka, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na kostičky. Hrášek scedíme a necháme okapat.
- 2V míse promícháme mrkev s jablkem, hráškem, cukrem a majonézou. Před podáváním necháme salát vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.