Salát ze sušených rajčat, kozího sýru a špenátu

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
139 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
676 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špenát omyjeme studenou vodou, necháme okapat, natrhané listy rozložíme na servírovací talíře.
  • 2
    Rajčata omyjeme, okapané nakrájíme na poloviny, osolíme je, pokapeme olejem a v žáruvzdorné míse je necháme v troubě vysušit. Potom je vyjmeme a dáme na listy špenátu na talířích.
  • 3
    Do zapékací mísy přilijeme citronovou šťávu a olej, vše rozšleháme a zálivkou pokapeme špenát s rajčaty. Nakonec salát posypeme jemně rozdrobeným sýrem a nasekanou mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.