Salát ze svíčkové s barevným chřestem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
678 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svíčkovou očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky silné cca 1cm. Z obou stran osolíme, opepříme, vložíme do rozpálené pánve a po obou stranách zprudka opečeme. Poté pokrájíme na nudličky a necháme vychladnout.
  • 2
    Upravíme na talíře a proložíme krájenými sušenými rajčaty.
  • 3
    Bílý i zelený chřest spaříme horkou vodou, ve které předem rozpustíme máslo, citronovou šťávu a cukr. Chřest rozdělíme na talíře k masu a vše posypeme strouhaným parmezánem.
  • 4
    Salát ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.