Salát ze sýru a broskví

12 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 150gramůKompot broskvový
    • 60gramůHrozinky
    • 80mililitrůVoda pitná
    • 60gramůOřechy vlašské
    • 300mililitrůZakysaná smetana
    • 1lžíceCukr krupice
Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
176 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnuté hrozinky vložíme do vody a zhruba dvě minuty povaříme, scedíme a necháme okapat. Z kompotovaných broskví slijeme šťávu a broskve necháme okapat. Vyloupané ořechy drobně nasekáme. Ve smetaně rozšleháme cukr.
  • 2
    Broskve i sýr nakrájíme na tenčí nudličky a v míse promícháme s hrozinkami, ořechy. Přelijeme smetanou a znovu promícháme.
  • 3
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.