Salát ze sýru a broskví
12 min.
Ingredience
- 300gramůSýr Eidam cihla 30%
- 150gramůKompot broskvový
- 60gramůHrozinky
- 80mililitrůVoda pitná
- 60gramůOřechy vlašské
- 300mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceCukr krupice
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
765 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
176 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Propláchnuté hrozinky vložíme do vody a zhruba dvě minuty povaříme, scedíme a necháme okapat. Z kompotovaných broskví slijeme šťávu a broskve necháme okapat. Vyloupané ořechy drobně nasekáme. Ve smetaně rozšleháme cukr.
- 2Broskve i sýr nakrájíme na tenčí nudličky a v míse promícháme s hrozinkami, ořechy. Přelijeme smetanou a znovu promícháme.
- 3Salát podáváme vychlazený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.