Salsa z manga

25 min.
Mexiko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
79 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červené cchilli odrůdy fresno napíchneme na špíz a opečeme nad ohněm, až ztmavnou a začnou se na nich tvořit puchýře. Vložíme do igelitového sáčku a necháme 20 minut zapařit. Oloupeme, vyjmeme semena a nasekáme.
  • 2
    Mango oloupeme a nakrájíme na kostky, cibuli a svazek koriandru nasekáme najemno. Přidáme do mísy k mangu, posypeme nasekaným chilli a limetkovou šťávou a kůrou. Dobře promícháme, přiklopíme a necháme v chladu alespoň hodinu. V lednici vydrží 2-3 dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.