Sardelové oko
11 min.
Ingredience
- 10kusůSardelové řezy
- 1kusCibule
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 4plátkyChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakládané sardelové řezy (v oleji) pokrájíme na drobné kostičky. Velkou cibuli rozkrájíme nadrobno.
- 2Doprostřed menšího talířku naaranžujeme do kruhu pokrájené sardelky, okolo nich poklademe krájenou cibuli. Do středu vložíme čerstvý vaječný žloutek - výsledek připomíná na pohled oko.
- 3Podáváme s topinkami z toustového chleba, které jsme připravili v topinkovači.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.