Sardelové oko

11 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
15 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládané sardelové řezy (v oleji) pokrájíme na drobné kostičky. Velkou cibuli rozkrájíme nadrobno.
  • 2
    Doprostřed menšího talířku naaranžujeme do kruhu pokrájené sardelky, okolo nich poklademe krájenou cibuli. Do středu vložíme čerstvý vaječný žloutek - výsledek připomíná na pohled oko.
  • 3
    Podáváme s topinkami z toustového chleba, které jsme připravili v topinkovači.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.