Sardelové řezy se zeleninou
15 min.
Ingredience
- 200gramůSardelové řezy
- 40gramůCibule
- 60gramůBrambory vařené
- 40gramůČervená řepa sterilovaná
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 40gramůKapary
- 20gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
895 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, nakládanou řepu pokrájíme na kostičky, vařený brambor také na kostičky, sardelové řezy na nudličky a petrželku posekáme.
- 2Nakrájenou zeleninu s rybou rozdělíme rovnoměrně do 4 misek, přidáme kapary, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci nalijeme syrový žloutek. Nemícháme, každý strávník si salát promíchá sám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.