Sardelové řezy se zeleninou

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
13 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
895 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, nakládanou řepu pokrájíme na kostičky, vařený brambor také na kostičky, sardelové řezy na nudličky a petrželku posekáme.
  • 2
    Nakrájenou zeleninu s rybou rozdělíme rovnoměrně do 4 misek, přidáme kapary, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci nalijeme syrový žloutek. Nemícháme, každý strávník si salát promíchá sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.