Sardinky na topince s majonézou
30 min.
Ingredience
- 100gramůMajonéza
- 100gramůČervená řepa sterilovaná
- 1lžíceKapary sterilované
- 2kusyVejce slepičí
- 1baleníSardinky v oleji
- 8plátkůChléb toastový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
26 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
5 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Plátky toastového chleba nasucho opečeme.
- 2Vychladlé topinky potřeme majonézou, doprostřed každé opatrně položíme sardinku.
- 3Nakonec topinky ozdobíme kapary, nasekanými uvařenými vejci a červenou řepou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.