Sardinky v listovém těstě

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
619 mg
Cukr
161 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyválený plát listového těsta rozkrájíme na obdelníčky asi 4x6 cm.
  • 2
    Na každý dáme okapanou sardinku, okraje obdelníku přehneme, aby střed zůstal volný a sardinka byla vidět.
  • 3
    Pečeme v horké troubě.
  • 4
    Po vychladnutí pokapeme citrónovou šťávou a můžeme zdobit vařeným vejcem.
  • 5
    Podáváme čerstvé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.