Sardinky ve vinném těstíčku
25 min.
Ingredience
- 400gramůSardinky v oleji
- 200mililitrůVíno bílé
- 2kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka polohrubá
- 120gramůCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
703 mg
Postup přípravy
- 1Sardinky v oleji necháme okapat, do misky nasypeme mouku, přidáme vejce, přilijeme bílé víno a vypracujeme vinné těstíčko. Každou sardinku v něm obalíme. Na pánvi rozehřejeme olej od sardinek a obalené rybky v něm zprudka osmažíme.
- 2Rybky rozdělíme na talířky, ozdobíme plátkem citronu a podáváme jako předkrm.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.