Šátečky s brynzou z listového těsta
45 min.
Ingredience
- 1kusListové těsto
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 250gramůSýr Brynza
- 1lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
35 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Listové těsto na pomoučeném válu rozválíme na plát, nakrájíme čtverce a plníme brynzovou náplní. Rohy čtverce přeložíme přes náplň, dobře přitiskneme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C, dokud šátečky nezezlátnou.
- 2Náplň připravíme z rozdrobené brynzy smíchané se lžící smetany a drobně nakrájenou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.