Sekaná s čočkou a sýrem

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 300gramůMaso mleté - mix
    • 300gramůČočka
    • 1litrVoda pitná
    • 2kusyVejce slepičí
    • 2stroužkyČesnek
    • 1kusCibule
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžičkaMajoránka
    • 150gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 2lžíceStrouhanka
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
29 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem namočenou čočku uvaříme doměkka a necháme vychladnout.
  • 2
    V míse smícháme mleté maso s uvařenou čočkou, vejci, prolisovaným česnekem, nasekanou cibulí, petrželkou, solí a majoránkou. Vmícháme nastrouhaný sýr a směs zahustíme trochou strouhanky.
  • 3
    Remosku vyložíme pečicím papírem a urovnáme do ní připravenou směs.
  • 4
    Pečeme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.