Sektový džus

2 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
240 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě dobře vychlazené vysoké sklenky naplníme do půlky drceným ledem a postavíme na pracovní plochu.
  • 2
    V míchací sklenici dobře promísíme vodu, med a půlku natrhané máty. Mícháme tak dlouho, aby se med spojil s vodou a uvolnila se mátová vůně. Mátu s medem a vodou rozlijeme do připravených sklenek s ledem a dolijeme dobře chlazeným sektem.
  • 3
    Každou sklenici ozdobíme jahodami, které napíchneme na ozdobné barové mečíky, položíme je na okraj sklenice, volně vložíme zbylou mátu a nápoj podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.