Sektový džus
2 min.
Ingredience
- 10gramůMáta
- 40gramůMed včelí
- 1decilitrVoda pitná
- 4decilitryVíno šumivé (sekt)
- 20gramůJahody zahradní
- 2decilitryKostkový led
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
240 mg
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Dvě dobře vychlazené vysoké sklenky naplníme do půlky drceným ledem a postavíme na pracovní plochu.
- 2V míchací sklenici dobře promísíme vodu, med a půlku natrhané máty. Mícháme tak dlouho, aby se med spojil s vodou a uvolnila se mátová vůně. Mátu s medem a vodou rozlijeme do připravených sklenek s ledem a dolijeme dobře chlazeným sektem.
- 3Každou sklenici ozdobíme jahodami, které napíchneme na ozdobné barové mečíky, položíme je na okraj sklenice, volně vložíme zbylou mátu a nápoj podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.