Selská sýrová polévka
50 min.
Ingredience
- 500gramůChléb konzumní
- 500gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1litrVývar telecí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
30 g
Sacharidy
65 g
Cukr
1 g
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Chléb a sýr nakrájíme na kostičky, které nasypeme do hrnce.
- 2V jiném hrnci povaříme 1 l bujónu. Asi 3/4 bujónu přelijeme kostičky chleba a sýra.
- 3Tuto směs hřejeme na velmi mírném plameni, dokud se bujón nevsákne do chleba a sýr se neroztaví.
- 4Nakonec polévku zředíme zbývající částí bujónu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.