Sendvič s tuňákem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
70 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.
  • 2
    Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.