Sendvič s tuňákem
15 min.
Ingredience
- 1lžíceCibule
- 120gramůTuňák v oleji
- 4lžíceMajonéza
- 1špetkaBazalka
- 2krajíceChléb pšeničný (bílý)
- 0,5kusRajčata
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1064 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
70 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Z konzervy tuňáka slejeme veškerou tekutinu a maso vsypeme do misky. Krajíce po jedné straně pomažeme majonézou. Zbylou majonézu přidáme do misky s masem a vidličkou rozmícháme.
- 2Tuňákovou směs navršíme na jeden krajíc potřený majonézou, dále obložíme plátky rajčete, posypeme cibulí nakrájenou nadrobno a ochutíme špetkou sušené bazalky. Přiklopíme druhým krajícem a opatrně rozkrojíme na čtyři díly.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.