Sendvič se smaženým vejcem
25 min.
Ingredience
- 240gramůSlanina anglická
- 400gramůBio Chléb žitný
- 120gramůSýr Gruyére
- 4lžíceSojanéza
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 110gramůRukola
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
32 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
440 mg
Cukr
555 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na 12 plátků po 20 g. Smažíme ji na pánvi dozlatova. Pak ji vyjmeme.
- 2Chléb nakrájíme na 8 plátků. Smažíme je nasucho v pánvi (nebo na výpeku ze slaniny) z obou stran dozlatova. Polovinu plátků potřeme máslem a druhou polovinu sojanézou.
- 3Sýr nakrájíme na 4 plátky. Dáme na plátky chleba s máslem. Na něj přijde ještě horká slanina.
- 4Na slaninu přijde jedno smažené vejce a hrst rukoly a přiklopíme chlebem potřeným sojanézou (nebo majonézou, chcete-li).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.