Sendvič Tuna melt
25 min.
Ingredience
- 4kusyŽemle tuková
- 1lžíceOlej olivový
- 2kusyŠalotka
- 1kusPaprika červená
- 4kusyCibulka jarní
- 370gramůTuňák v oleji
- 2lžíceKečup
- 6lžicMajonéza
- 100gramůSýr Čedar
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
27 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
986 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Žemle podélně rozkrojíme a na řezné straně dozlatova opečeme v troubě pod grilem. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, očištěnou, najemno nasekanou papriku a na kolečka nakrájenou cibulku. Přidáme scezeného, na lupínky rozděleného tuňáka a krátce prohřejeme. Odstavíme z plotny. Do směsi vmícháme kečup a 2 lžíce majonézy. Zbylou majonézou potřeme opečené žemle. Na 4 poloviny žemlí rozdělíme tuňákovou směs a přikryjeme ji rozkrojenými plátky sýru. Pod grilem necháme sýr roztavit, náplň přiklopíme druhými polovinami žemlí a sendviče ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.