Sendvič Tuna melt

25 min.

Ingredience

    • 4kusyŽemle tuková
    • 1lžíceOlej olivový
    • 2kusyŠalotka
    • 1kusPaprika červená
    • 4kusyCibulka jarní
    • 370gramůTuňák v oleji
    • 2lžíceKečup
    • 6lžicMajonéza
    • 100gramůSýr Čedar
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
27 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
986 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle podélně rozkrojíme a na řezné straně dozlatova opečeme v troubě pod grilem. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou šalotku, očištěnou, najemno nasekanou papriku a na kolečka nakrájenou cibulku. Přidáme scezeného, na lupínky rozděleného tuňáka a krátce prohřejeme. Odstavíme z plotny. Do směsi vmícháme kečup a 2 lžíce majonézy. Zbylou majonézou potřeme opečené žemle. Na 4 poloviny žemlí rozdělíme tuňákovou směs a přikryjeme ji rozkrojenými plátky sýru. Pod grilem necháme sýr roztavit, náplň přiklopíme druhými polovinami žemlí a sendviče ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.