Sendviče s vejci a slaninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
214 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
1 g
Cukr
447 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulky podélně rozřízneme a obě strany potřeme máslem.
  • 2
    Pánev rozpálíme a opečeme na ní dokřupava slaninu, tu poté z pánve vyjmeme, dolijeme olej a osmažíme na pánvi vejce. Délka smažení je závislá na naší volbě, jak chceme vejce propečená. Bulky naplníme slaninou, vejci a překryjeme druhou polovinou bulky. Takto připravené sendviče necháme 3 minuty smažit v pánvi s olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.