Sibiřská jablka pod sněhem

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
219 kcal
Bílkoviny
7 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme. Bílky ušleháme do husté pěny s moučkováým cukrem.
  • 2
    Nastrouhaná jablka rozložíme do ploché zapékací mísy, posypeme skořicovým cukrem, na ně navršíme sníh z bílků a mísu vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 2 - 5 minut, dokud bílkový povrch nezezlátne.
  • 3
    Podáváme s nakládanými brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.