Sibiřská limonáda z černého rybízu
380 min.
Ingredience
- 1kilogramRybíz černý
- 300mililitrůVoda pitná
- 150gramůMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
75 mg
Cukr
31 g
Postup přípravy
- 1Opláchnuté kuličky černého rybízu vsypeme do kameninové nádoby, kterou zakryjeme poklicí utěsněnou vlhkou utěrkou. Postavíme na 6 hodin do trouby na velice slabý oheň, a potom rybíz propasírujeme sítem.
- 2Mezitím ve 300 ml vody rozvaříme 150 g medu.
- 3Do propasírované směsi přilijeme med rozvařený ve vodě, promícháme a dáme vychladit.
- 4Vychlazený nápoj rozlijeme do sklenic.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.