Sibiřská limonáda z černého rybízu

380 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
75 mg
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté kuličky černého rybízu vsypeme do kameninové nádoby, kterou zakryjeme poklicí utěsněnou vlhkou utěrkou. Postavíme na 6 hodin do trouby na velice slabý oheň, a potom rybíz propasírujeme sítem.
  • 2
    Mezitím ve 300 ml vody rozvaříme 150 g medu.
  • 3
    Do propasírované směsi přilijeme med rozvařený ve vodě, promícháme a dáme vychladit.
  • 4
    Vychlazený nápoj rozlijeme do sklenic.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.