Sirup na navlhčení dortového korpusu

30 min.
Polsko

Ingredience

    • 300gramůCukr krupice
    • 3decilitryVoda pitná
    • 2kusyPomeranče
    • 0,5lžičkaTresť rumová
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrůlku vsypeme cukr, přilijeme vodu, přidáme vymačkanou šťávu ze 2 pomerančů a za stálého míchání vše svaříme. Necháme vychladnout a do studené směsi přidáme rumovou esenci.
  • 2
    Připraveným sirupem důkladně polijeme a zvlhčíme dortový korpus.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.