Sirup z čerstvých citronů

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 1litrCitronová šťáva
    • 2,5kilogramyCukr krystal
Počet porcí:
15

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Sacharidy
172 g
Vláknina
267 mg
Cukr
168 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrony důkladně omyjeme, rozkrojíme, vymačkáme šťávu, přecedíme ji přes plátno, vlijeme do kastrolu a zahřejeme. Přisypeme cukr, za stálého míchání dál zahříváme do rozpuštění. Poté šťávu znovu přecedíme.
  • 2
    Rozdělíme do vyhřátých lahviček, dobřem zavíčkujeme, po vychlanutí uložíme na suché a temné místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.