Skořicová zmrzlina

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
28 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku nalijeme vodu, přidáme cukr, med, promícháme, postavíme na oheň a necháme zhoustnout. Do misky vložíme žloutky, přilijeme medovou směs z rendlíku a vyšleháme. Přidáme mletou skořici a znovu vyšleháme. Přilijeme smetanu, zakysanou smetanu a opět vyšleháme. Vzniklou hmotou naplníme formičky na zmrzlinu a dáme na mrazák.
  • 2
    Hotovou zmrzlinu vyklopíme, ozdobíme podle vlastní fantazie a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.